Τρόπος αναπαραγωγής Sic Bo

Το Sic Bo, το οποίο μοιάζει πολύ με τη ρουλέτα, είναι ένα πολύ διασκεδαστικό παιχνίδι για το οποίο πολλοί άνθρωποι δεν γνωρίζουν. Στο παιχνίδι, ο ντίλερ ρίχνει 3 ζάρια και οι παίκτες βάζουν μάρκες σε περιοχές που απεικονίζουν τα αποτελέσματα στα οποία θέλουν να στοιχηματίσουν.

Το λογισμικό του παιχνιδιού ή ο ντίλερ ρίχνει τα 3 ζάρια σε ένα μικρό σεντούκι και αποκαλύπτει τα τυχαία αποτελέσματα. Κάθε αριθμός στο αποτέλεσμα που προβλέπει ο παίκτης γίνεται νίκη, ενώ οι λάθος προβλέψεις είναι οι ήττες. Υπάρχουν 6 επιλογές στοιχήματος, που είναι το πιο σημαντικό και συναρπαστικό μέρος του παιχνιδιού.

Read more
Eleni Dimitriou
WriterEleni DimitriouWriter
Καθορισμός προϋπολογισμού

Καθορισμός προϋπολογισμού

Παρόλο που το Sic Bo φαίνεται σαν ένα απλό παιχνίδι, εξακολουθεί να είναι ένας τύπος τζόγου και οτιδήποτε διακυβεύεται χρήματα πρέπει να παίζεται με διακριτικότητα. Οι παίκτες ανταλλάσσουν τα χρήματά τους με μάρκες που προσφέρονται από τον ντίλερ.

Έτσι, αυτό μπορεί να εξαντλήσει εύκολα τον λογαριασμό του παίκτη, ιδιαίτερα όταν τοποθετούνται στοιχήματα με υψηλότερες αποδόσεις. Συνιστάται να θεωρείτε τα μετρητά για το Sic Bo ως μέρος ενός προϋπολογισμού ψυχαγωγίας, όπως ακριβώς τα οικονομικά που δαπανώνται σε ταινίες και εκπομπές. Η χρήση χρεωστικών και πιστωτικών καρτών αποθαρρύνεται ιδιαίτερα, επειδή μπορεί να κάνει κάποιον να ξοδέψει περισσότερα από όσα είχε προγραμματίσει.

Καθορισμός προϋπολογισμού
Αγοράζοντας τα τσιπ

Αγοράζοντας τα τσιπ

Οι μάρκες τοποθετούνται στο τραπέζι Sic Bo σε ένα κουτί στοιχήματος. Οι παίκτες απλώς βάζουν χρήματα στο τραπέζι για να αγοράσουν τις μάρκες. Ακριβώς όπως κάθε άλλο επιτραπέζιο παιχνίδι καζίνο, τα χρήματα δεν περνούν ποτέ απευθείας στον έμπορο κατά την αγορά των μαρκών.

Για την αποφυγή αμφιβολιών, είναι απαραίτητο να βάλετε τα μετρητά στο τραπέζι και να τα επιλέξει ο έμπορος. Ομοίως, θα ήταν λάθος ο ντίλερ να δώσει τις μάρκες απευθείας στα χέρια του παίκτη. Αντίθετα, τα βάζουν στο τραπέζι για να τα πάρει ο παίκτης και να αρχίσει να στοιχηματίζει.

Αγοράζοντας τα τσιπ
Πώς να στοιχηματίσετε

Πώς να στοιχηματίσετε

Συνιστάται στους παίκτες να στοιχηματίσουν ένα χρηματικό ποσό που είναι διατεθειμένοι να χάσουν. Το στοίχημα στο Sic Bo περιλαμβάνει την τοποθέτηση των αγορασμένων μαρκών στο τραπέζι σε έναν συνδυασμό που ο παίκτης πιστεύει ότι θα είναι το αποτέλεσμα των ζαριών.

Κάθε συνδυασμός έχει τις δικές του πιθανότητες νίκης και αυτή η γνώση είναι ζωτικής σημασίας για να κάνετε μια ενημερωμένη κίνηση. Η πληρωμή για κάθε στοίχημα εμφανίζεται στο τραπέζι Sic Bo. Ως εκ τούτου, οι παίκτες έχουν όλα όσα χρειάζονται για να μετρήσουν τα πιθανά αποτελέσματα. Όσο υψηλότερες είναι οι πιθανότητες μιας πληρωμής, τόσο μικρότερες είναι οι πιθανότητες να κερδίσετε. Αλλά η πιθανότητα να κερδίσετε είναι υψηλή όταν οι πιθανότητες πληρωμής είναι χαμηλές.

Πώς να στοιχηματίσετε
Τύποι στοιχημάτων Sic Bo

Τύποι στοιχημάτων Sic Bo

Τα στοιχήματα ενός αριθμού αποτελούν την πιο κάτω σειρά και ποντάρουν στην πιθανότητα εμφάνισης οποιουδήποτε αριθμού από το 1 έως το 6 στη ζαριά. Η επόμενη σειρά από το κάτω μέρος αντιπροσωπεύει στοιχήματα συνδυασμού δύο αριθμών.

Χρησιμοποιούνται για την πρόβλεψη του αποτελέσματος δύο συγκεκριμένων αριθμών. Στη συνέχεια, τα στοιχήματα τριών αριθμών στην τρίτη κάτω σειρά προβλέπουν το άθροισμα των αριθμών που θα ρίξουν στη συνέχεια. Η κορυφαία σειρά περιλαμβάνει τα τριπλά, ζεύγη, μεγάλα και μικρά στοιχήματα.

Τα τριπλά στοιχήματα αντιπροσωπεύουν ένα σύνολο τριπλών αριθμών ενώ τα στοιχήματα σε ζευγάρι προβλέπουν οποιαδήποτε ζεύγη. Τα μικρά στοιχήματα έχουν πιθανότητες για οποιοδήποτε άθροισμα ζαριών μεταξύ 4 και 10 και τα μεγάλα στοιχήματα κάθε άθροισμα μεταξύ 11-17.

Τύποι στοιχημάτων Sic Bo