Νέα

September 29, 2021

Κριτική παιχνιδιού Sic Bo Dragons (Wazdan): 4-Dice Mega Win

Eleni Dimitriou
WriterEleni DimitriouWriter

Το Sic Bo Dragons είναι μια ανανεωμένη έκδοση του Sic Bo παιχνίδι του Wazdan. Περιέχει στοιχεία του αρχικού παιχνιδιού, το οποίο προήλθε από την αρχαία Κίνα, και πρόσθεσε νέες πτυχές, όπως τέσσερα ζάρια αντί για τρία. Ως αποτέλεσμα, η τελευταία έκδοση παρουσιάζει στους παίκτες έξι περισσότερες πιθανότητες νίκης. Επιπλέον, το παιχνίδι έχει τυχερούς δράκους. Όπως οι κινεζικές πεποιθήσεις, οι δράκοι απονέμουν στον παίκτη έναν πολλαπλασιαστή μέγα κερδών που αντιστοιχεί στο X1240 του στοιχήματός τους.

Κριτική παιχνιδιού Sic Bo Dragons (Wazdan): 4-Dice Mega Win

Χαρακτηριστικά

Ο Wazdan έκανε εξαιρετική δουλειά όταν συνέταξε τους Sic Bo Dragons. Για αυτόν τον λόγο, κάθε παίκτης ενθουσιάζεται όταν ξεκινά το παιχνίδι. Ας δούμε αναλυτικά καθένα από τα αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά του.

 1. Θέμα και Γραφικά

Το παιχνίδι έχει ένα μοναδικό ανατολίτικο θέμα σε πολύχρωμο φόντο. Δύο μεγαλειώδεις δράκοι στέκονται και στις δύο πλευρές του τραπεζιού που αντιπροσωπεύουν πτυχές της τύχης, της τύχης και των μεγάλων βραβείων. Η διεπαφή περιέχει εντυπωσιακά γραφικά και εξίσου ελκυστικά ηχητικά εφέ φόντου.

 1. Αλλαγή πίνακα χρωμάτων

Η διεπαφή του παιχνιδιού διατίθεται σε τρία διαφορετικά χρώματα. πράσινο, κόκκινο και μπλε. Οι παίκτες μπορούν να κάνουν εναλλαγή μεταξύ κάθε χρώματος πριν ξεκινήσει το παιχνίδι για μια προσωπική αίσθηση σε κάθε γύρο.

 1. 3 Λειτουργίες Ταχύτητας

Το παιχνίδι επιτρέπει στους χρήστες να ορίσουν την ταχύτητα με την οποία εκτελείται το παιχνίδι. Σύμφωνα με τους παίκτες που δοκίμασαν το παιχνίδι, η λειτουργία Ultra Speed είναι η πιο συναρπαστική. Μπορείτε να ρυθμίσετε το παιχνίδι σε αυτήν τη λειτουργία χρησιμοποιώντας το εικονίδιο τσίτα στην οθόνη.

 1. Βελτιστοποίηση για κινητά

Το Sic Bo Dragons έχει καλή απόδοση σε όλους συσκευές, συμπεριλαμβανομένων των κινητών. Από αυτή την άποψη, το μέγεθος του πίνακα προσαρμόζεται ανάλογα με τον προσανατολισμό της οθόνης. Επομένως, οι παίκτες μπορούν να απολαύσουν το παιχνίδι κρατώντας τις συσκευές τους κάθετα αλλά και οριζόντια.

 1. Υποστηριζόμενες γλώσσες

Κατά τη δημιουργία του παιχνιδιού, οι προγραμματιστές στόχευσαν παίκτες σε όλο τον κόσμο. Το παιχνίδι υποστηρίζει τις πιο ομιλούμενες γλώσσες, όπως αγγλικά, γαλλικά, ιταλικά, ισπανικά, ρωσικά και κινέζικα.

Επιλογές στοιχήματος

Οι παίκτες χρησιμοποιούν τέσσερα ζάρια όταν παίζουν Sic Bo Dragon. Ως αποτέλεσμα κυματισμού, το παιχνίδι έχει επιπλέον στοιχηματικές επιλογές. Συνολικά, οι παίκτες μπορούν να τοποθετήσουν οποιοδήποτε από τα ακόλουθα έξι στοιχήματα:

 • Διπλό στοίχημα: οι παίκτες στοιχηματίζουν ότι δύο συγκεκριμένοι αριθμοί θα εμφανιστούν όταν σταματήσουν τα τρία ζάρια. Το στοίχημα πληρώνεται σε αναλογία 7:1
 • Sum Bet: Μπορείτε να στοιχηματίσετε στο άθροισμα των αριθμών που περιμένετε να εμφανιστούν στα τρία ζάρια. Αυτό το στοίχημα πληρώνει την αναλογία 7:1 τουλάχιστον και 69:1 το μέγιστο.
 • Μικρό και μεγάλο στοίχημα: Το μικρό στοίχημα κερδίζει εάν το άθροισμα του αποτελέσματος στα τρία ζάρια είναι μικρότερο ή ίσο με 10. Ένα μεγάλο στοίχημα κερδίζει εάν το άθροισμα των τριών ζαριών είναι πάνω από 10. Πληρωμή και των δύο στοιχημάτων σε αναλογία 2: 1
 • Ζευγάρι: Οι παίκτες κερδίζουν αυτό το στοίχημα εάν δύο ζάρια δείχνουν τον ίδιο αριθμό και πληρώσουν την αναλογία 13:1
 • Three and Four-of-a-Kind: Οι τρεις του είδους προβλέπουν συγκεκριμένους αριθμούς που εμφανίζονται σε τρία ζάρια και πληρώνουν την αναλογία 205:1. Το στοίχημα τέσσερα του είδους προβλέπει συγκεκριμένους αριθμούς που εμφανίζονται και στα τέσσερα ζάρια και πληρώνει την αναλογία 1240:1.
 • Στοίχημα στοίχημα - Η λειτουργία στοιχήματος στοιχήματος επιτρέπει στους νικητές να ποντάρουν πίσω τα κέρδη τους για μια διπλή πληρωμή εάν είναι τυχεροί. Μπορείτε να συμμετάσχετε στο στοίχημα με τη δυνατότητα τζόγου ή να το απορρίψετε μετά από κάθε νίκη.

Θυμάμαι

Το Sic Bo Dragons από το Wazdan είναι ένα δημιουργικό ριμέικ του παραδοσιακού παιχνιδιού του Sic Bo. Οι επιπλέον επιλογές στοιχηματισμού κάνουν το παιχνίδι πιο συναρπαστικό και η αύξηση των στοιχημάτων στο στοίχημα σάς επιτρέπει να αυξήσετε τα πονταρίσματα. Δοκιμάστε το παιχνίδι σε οποιοδήποτε διαδικτυακό καζίνο που συνεργάζεται με την Wazdan.

undefined is not available in your country. Please try:
Κορυφαία μυστικά για το πώς να κερδίσετε στο Live Sic Bo
2021-12-08